Avast! SecureLine vpn apk İndir

Güncel Proxy Türk Yorum yok 27 Eylül 2014 Cumartesi













Avast! SecureLine vpn ile engelli sitelere giriş hiç bu kadar kolay olmamıştı .Bu program sayesinde telefonunuzdan ip adresinizi gizleyebilir ve kimse tarafından izlenmezsiniz. Avast! SecureLine vpn gizliliğinizi korur , internette takip edilmezsiniz . Avast! SecureLine vpn ile takip edilmeden yasaklı ve yasaksız her türlü siteye giriş yapabilirsiniz.

ÖZELİKLER:

VPN - Sanal Özel Ağ Kalkanı, dünyanın en çok güvenilen antivirüsü tarafından yapıldı.

-Online verilerinizi ve şifrelerinizi hırsızlardan koruyun.
-Mobile bağlantınızı be iletişimlerinizi kamuya açık WiFi bağlantılarında koruyun.

ÖZELLİKLER/AVANTAJLAR

- Güvenli olmayan kamuya açık WiFi noktalarında bağlantınızı koruyun
Şifreleme tünelimiz saldırganların verilerinizi kamuya açık WiFi alanlarında çalmasını engeller. WiFi ağınızı ve gizliliğinizi koruyun.

-Özel, anonim olarak gezinme
İnternette anonim ve özel olarak gezinin. İnternet bağlantınız başka bir alandan kullanılıyor gibi gözüküyor. Coğrafi engellemelere takılan içeriklere ulaşabilmeniz için erişiminizi anonimleştirin.

-Konumunuzu seçin
Yolculuk esnasında başka konumlardan erişim yapmanız gerektiğinde, bazı sileler coğrafi engellemelere takılabilir. Endişelenmeyin, bunları açabilirsiniz. Birçok ülkede yer alan sunucularımızı (ABD vs.), bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan daha fazla web içeriğine erişmek için kullanabilirsiniz. IP adresiniz gerçek olandan farklı gözükecektir.

-VPN aç/kapa aracı
Arayüzdeki, açma kapama düğmesini tek bir tıkla açıp kapama yapabilmeniz için kullanabilirsiniz. Hızlı hotspot güvenliği için oldukça iyidir.

VPN NASIL ÇALIŞIR?

avast! SecureLine, VPN olup, IPsec teknolojisi ile, sizi kamuya açık Wi-Fi bağlantılarında korur. Bir kez güvenlik sağlandığında, casusların verilerinize erişmesi imkansız hale gelir.



5 Saniye bekleyin sonra skip ads a tıklayın çıkan sitedeki dosyayı indirin


Etiketler:

Yorumlar(0)

T-Blog v1
Tasarım: Talha Akkaya
Blogger: Özgür Görgülü